O nama

Početna / O nama

O nama

Knjigovodstvena agencija Sinestezija

Mi smo knjigovodstvena agencija koja nudi širok spektar usluga pojedincima, preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima, udruženjima… Usluge prilagođavamo vašem poslovnom modelu. Nalazimo se na Banovom brdu, blizu Žarkova, Železnika… Čukarica je naš dom, ali radimo i sa klijentima koji nisu blizu našeg sedišta. Zahvaljujući online poslovanju pokrivamo celu teritoriju grada Beograda, a ako još uvek niste spremni za online poslovanje nudimo i uslugu kurira.

Iako nam je fokus na održavanju vaših poslovnih knjiga, knjiženjima i evidencijama, zahvaljujući znanju i iskustvu koje posedujemo, od nas možete dobiti bolji uvid u vaše poslovanje kao i računovodstvene i kadrovske usluge.

Iza nas je 20 godina iskustva, koja su garant kvaliteta usluga koje pružamo.

Cilj nam je razvoj dugoročnih i bliskih odnosa sa klijentima. Želimo da naši saveti budu praktični i relevantni za vaše poslovanje i da izgradimo transparentan poslovni odnos sa vama.

U našem radu kombinujemo profesionalne veštine, znanja i tehnologiju. Nudimo besplatne početne konsultacije, kako bi razumeli vaše potrebe i kako bi naša usluga bila kvalitetna, brza i isplativa.

Mi volimo ono što radimo

Naša misija je da se usluge koje vam pružamo, pretvore u rast za vas i vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas na office@sinestezija.rs ili nas pozovite na 011/630-5515.

 

Besplatna procena
troškova